top of page

Muffin 7 - Min Buddha
Muffin var en killing ud af et kuld på 2. Egentlig havde jeg kigget på hans søster, men Muffin valgte mig. I al´ den tid jeg har haft muffin, har han været en tissemis. Det betyder, at han i perioder har tisset indenfor. Ja sågar også på mig imens jeg sov. 
Jeg har haft to forskellige telepatører på (det var inden jeg selv blev det), som begge fortalte at han reagerede på min adfærd. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg var stresset og ikke passede på mig selv. Muffin råbte mig op med sit tis. Det var første gang det egentlig gik op for mig, at dyr bliver påvirket af vores adfærd og reagerer på det. Jeg har sidenhen lært utrolig meget af Muffin. Han er en livsnyder, en buddha. Jeg er til tider oppe i mit hoved. Han har lært mig om at være i nuet og at sætte tempoet ned. 
Han er nærværets læremester. 

7w.jpg

Photos By NM

Cavello 29 - Min sjæleven

Da jeg var omkring 12-13 år skulle jeg møde Cavello, en hoppe som min mor havde købt til mig og min søster. 
Jeg blev mødt af en hest, der viste tænder og kørte dem langs tremmerne for at holde folk på afstand. 
Herefter startede en lang proces med tillidsarbejde, hvor bare det at strigle var en udfordring; hun prøvede nemlig at sparke ud ved den mindste berøring. 
Jeg kan huske at der ikke gik længe, før Cavello viste små tegn på at hun ønskede jeg blev. Hun viste stadig lidt tænder, men hun begyndte at vrinske efter mig når jeg skulle gå. Jeg vidste på det tidspunkt, at vi havde fået skabt et bånd. 

Vores rejse sammen har været lang og smuk, men bestemt ikke uden udfordringer. Jeg har været en mor for Cavello, da hun skulle støttes igennem diverse udfordringer. Nu er hun 29 og ser sig selv som en mor for mig. Vi har været igennem op og nedture og set hinanden vokse igennem 21 år. 
Det har været en smuk rejse. 
Hun er uden tvivl min største læremester, min sjæleven. 

 

IMG_E0129.JPG
bottom of page